TRANSLANDIA
Bine ati venit in forumul TRANSLANDIA!
Va puteti CONECTA sau INREGISTRA.
Va multumim ca ati ales TRANSLANDIA!

TRANSLANDIA

Forumul Partenerilor Transportului in Comun Din Romania !
 
AcasaAcasa  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  
Forumul "Translandia" este in conservare - postarile nu mai sunt posibile - se va reactiva dupa Ianuarie 2011 |

Distribuiţi | 
 

 Stiri si articole din presa locala

In jos 
AutorMesaj
Dozzer_X
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 327
Lei : 9836
Localizare Localizare : Ploiesti; Bucuresti

MesajSubiect: Stiri si articole din presa locala   Vin Iul 17 2009, 06:21

RATP Ploiesti a scris:
ANUNT INCHIDERE CIRCULATIE PE BULEVARDUL INDEPENDENTEI

Incepand cu 18.07.2009, pe perioada estivala, in zilele de sambata si duminica, se intrerupe circulatia autovehiculelor pe Bd.Independentei, de la statuia lui Radu Stanian si pana la Gara de Sud, astfel : in zilele de sambata incepand cu ora 12,00 si in zilele de duminica pana la ora 14,oo. Exceptie face data de 18.07.2009, cand restrictionarea circulatiei pe bd. Independentei incepe la ora 10,00 din cauza actiunii ”Stafeta Internationala ******” organizata de catre ******** 2241.
In consecinta, autobuzele vor circula la sensul din centru spre sud pe strada Bobalna, cu statii la Pelican si Liceul de Muzica. La sensul din sud spre centru, pe strada Democratiei, autobuzele opresc in statia 13 Decembrie de pe strada Democratiei. Aceeaşi ruta ocolitoare va fi folosita si pentru cursele in conventie (transport executat pe baza de contract de transport).
Pe perioada mentionata, liniile de troleibuze 202 si 44 se desfiintează, fiind folosita urmatoarea schema de transport inlocuitoare: traseul de troleibuze 201 „Pod Inalt - Hale Coreco” si traseul de autobuze 25 „Pod Inalt – Centru - Gara de Sud”, respectiv traseul troleibuze 44 Hale „Malul Rosu - Hale Coreco” si traseul de autobuze 44 „Malul Rosu – Centru - Gara de Sud”

R.A.T.P. PLOIESTI
Sus In jos
http://translandia.forumz.ro
Dozzer_X
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 327
Lei : 9836
Localizare Localizare : Ploiesti; Bucuresti

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Joi Aug 06 2009, 02:13

Preţul biletelor pentru transportul în comun din Ploieşti va creşte de la 1,2 la 1,5 lei dacă aleşii locali vor accepta solicitarea avansată după şedinţa de ieri a Consiliului de Administraţie al RATP. Majorarea de 25% e pusă pe seama creşterii cheltuielilor salariale şi a preţului pentru combustibil.

Ieri a avut loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti, în care singurul punct de pe ordinea de zi a vizat creşterea preţului pentru bilete. Cu patru din cinci voturi, membrii CA au fost de acord cu majorarea, urmând ca propunerea să fie trimisă spre analiză Consiliului Local Ploieşti.
Conducerea Regiei a motivat această scumpire prin faptul că preţul nu a mai fost ajustat în ultimii doi ani, timp în care au crescut cheltuielile salariale şi materiale. Numărul mare de călători frauduloşi a fost un alt argument, la care se adaugă şi o motivaţie care nu ţine de situaţia financiară a RATP, ci de alinierea la nivelul de tarifare practicat în alte oraşe mari. “Noi am avizat, iar acum depinde de Consiliul Local. S-a făcut o comparaţie cu oraşe similare, unde preţul este în jurul sumei de 1,5 lei. Este o solicitare mai veche. Şi gradul de fraudulozitate foarte ridicat este cu siguranţă una dintre cauze, la care se adaugă şi faptul că de doi ani nu s-au mai scumpit biletele, iar abonamentele de patru. Au fost negocieri salariale, au crescut cheltuielile materiale în aceşti ani“, a argumentat Radu Popescu, directorul RATP.

Ei au votat pentru scumpire
Din CA fac parte Radu Popescu, Puiu Neagu, Camelia Vasile, fostul director RAR Claudiu Râmneamţu şi consilierul judeţean Anda Păuşan. “A fost o propunere făcută mai demult. Am aprobat alinierea tarifelor la nivelul din alte oraşe, la care dorim să ajungem şi noi. Situaţie economică a Regiei este destul de slabă“, a explicat Claudiu Râmneamţu.
Singurul membru din CA care s-a opus, Anda Păuşan, susţine că nu este un context bun pentru o majorare a preţului şi că mai întâi ar fi trebuit diminuate cheltuielile Regiei. “Am considerat că ar fi trebuit să se elimine întâi toate cauzele interne. Normal era să încerce reducerea cheltuielilor salariale şi materiale. Nu este nicidecum o măsură potrivită în contextul actual“, ne-a declarat şi Anda Păuşan.

Ce primesc călătorii?
Inevitabil, dacă vorbim de alinierea la standardele din alte oraşe, ne întrebăm ce vor primi călătorii în urma acestei majorări. Va exista un confort crescut? Sau banii obţinuţi în plus vor fi folosiţi pentru acoperirea “găurilor“ de la RATP şi nu pentru investiţii în confortul călătorilor?

Tot un exemplu...
Dacă tot e vorba de a privi în ograda vecină pentru stabilirea tarifelor latransportul în comun, şi preţurile practicate în Capitală ar putea constitui un exemplu. Doar că nu în favoarea propunerii RATP Ploieşti. În Bucureşti, un bilet de călătorie costă 1,3 lei, un abonament lunar pe un singur traseu 30 de lei, iar unul pe toate traseele 50 de lei, exact valoarea la care ar putea ajunge, la Ploieşti, abonamentul pe o linie.

Majorare de 66 % pentru abonamente
Scumpirea biletelor este de 25%, de la 1,2 la 1,5 lei. Chiar dacă suma nu pare mare, acei 0,3 lei în plus pot însemna foarte mult pentru un ploieştean care foloseşte zilnic mijloacele de transport în comun. Pentru două călătorii pe zi, în zilele lucrătoare, un călător ar trebui să achite lunar nu mai puţin de 66 de lei pe bilete. Majorarea cerută în cazul abonamentelor este mult mai mare, de 66%, preţul urmând să ajungă de la 30 la 50 de lei pe lună pentru abonamentul pe un traseu.

_____________________________________________
Salut Vizitator! Bine ai venit pe TRANSLANDIA! Ai 0 ani si 0 mesaje postate! Mai vorbim!
Sus In jos
http://translandia.forumz.ro
Cristi
Membru activ.
Membru activ.
avatar

Numarul mesajelor : 108
Lei : 9738
Localizare Localizare : Ploiesti
- : Cetatean

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Mier Aug 26 2009, 01:05

Tramvaiele care circula pe traseul 101 vor fi inlocuite cu autobuze
Regia Autonoma de Transport Public Ploiesti anunţa ca, in perioada 26.08.2009, ora 08.30 – 28.08.2009, ora 15.00, tramvaiele care circula pe traseul 101 vor fi inlocuite cu autobuze.
Aceasta masura a fost necesara in urma lucrarilor de intervenţie executate de SC Apa Nova pe strazile Stefan Greceanu (zona Romtelecom) si Bulevardul Republicii (magazinul Mega Image).
Ruta traseului 101 nu va fi modificata. Autobuzele vor parcurge traseul cunoscut si vor efectua staţiile aferente acestei linii
Sus In jos
Cristi
Membru activ.
Membru activ.
avatar

Numarul mesajelor : 108
Lei : 9738
Localizare Localizare : Ploiesti
- : Cetatean

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Mier Aug 26 2009, 01:07

Blocaje pentru mijloacele de transport in comun

Soferii Regiei Autonome de Transport Public Ploiesti au mari probleme pe strazile din zona centrala a municipiului, din cauza masinilor parcate pe o parte si pe cealalta a cailor de circulatie. Cele mai multe blocaje apar pe traseul 2, pe stradutele din apropierea Aliantei Franceze. Virajul la dreapta de pe strada Gabi Dobre spre C.T. Grigorescu este un adevarat test de pricepere pentru soferii mijloacelor de transport in comun. Aproape zilnic, se intampla sa nimereasca in cale un autoturism
Sus In jos
Dozzer_X
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 327
Lei : 9836
Localizare Localizare : Ploiesti; Bucuresti

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Sam Aug 29 2009, 08:45

Despre cum a ajuns RATP în imposibilitate de plată, din cauza incompetenţei directorului, dictaturii liderului de sindicat şi interesului electoral al primarului pedelist Andrei Volosevici

Da, avem ceva cu Radu Popescu! Ne enervează incompetenţa unui fost fochist care a ajuns, strict pe criterii politice, să conducă cea mai importantă regie a Primăriei. Ne irită faptul că, pentru a satisface interesele electorale ale PD-L, Radu Popescu şi Andrei Volosevici vor să bage mâna în buzunarele ploieştenilor, prin creşterea preţurilor la bilete şi abonamente. Ne oripilează atitudinea maşinii pedeliste de vot din Consiliul Local, care urmăreşte doar aducerea de voturi şi bani la partid, nicidecum interesul ploieştenilor. Tuturor, un sincer huo şi un text care explică, pentru tembelii care conduc oraşul, cum a ajuns cea mai bună regie de transport din ţară în incapacitate de plată.

In urma anchetei noastre de săptămâna trecută, PSD şi PNL au confirmat, în cadrul emisiunii ”Raport”, de la Prahova TV, că şi-au retras reprezentanţii din Consiliul de Administraţie al RATP, după ce aceştia au fost de acord cu prima pe care şi-a tras-o Radu Popescu şi pentru care şi el, logic, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie, a votat. Un fapt interesant am aflat de la angajaţii RATP, care susţin că Popescu a intrat în posesia primei nesimţite chiar în ziua în care a avut loc şedinţa Consiliului de Administraţie, ţinând contabilitatea peste program, pentru a-şi încasa banii. Probabil cheltuielile mari de la casa pe care şi-o ridică la Păuleşti sunt de vină pentru graba directorului.
Primarul Andrei Volosevici şi directorul RATP, Radu Popescu (cel care l-a făcut albie de porci pe candidatul Volosevici anul trecut, în campania electorală), formează un cuplu de temut, care a reuşit, în mai puţin de un an, să pună pe butuci Regia Autonomă de Transport Ploieşti.

Cu un tupeu fantastic, încurajat de primar, Popescu a venit luni, în şedinţa Consiliului Local, cu o soluţie genială pentru acoperirea pierderilor mari pe care le înregistrează, lunar, regia: majorarea tarifelor la bilete şi abonamente. Da, e o soluţie cu care orice oligofren ar fi putut scoate o astfel de societate din rahat. Logic, nu am fi putut face o asemenea afirmaţie fără să avem probe clare că RATP e pe cale să moară graţie managementului foarte prost al lui Radu Popescu, care nu numai că nu ar fi trebuit să mai conducă RATP, dar ar fi trebuit să fie condamnat penal, în urma concluziilor trase de Curtea de Conturi în urmă cu doi ani. însă, pentru că totul în ţara asta se aranjează politic, Radu Popescu a fost salvat de PD-L, partid care i-a primit cu braţele deschise şi pe el şi pe şoferii regiei, care îl ţin practic în funcţie.

Radu Popescu s-a premiat ca un nesimţit
cu 10.000 de dolari, pe luna iulie, minţind că şi-a îndeplinit criteriile de performanţă cu 141% faţă de baremul stabilit. Păi, dacă şi-a îndeplinit în halul ăsta criteriile de performanţă, de ce RATP e în cel mai mare rahat posibil? Vă spunem noi de ce! Pentru că Radu Popescu nu şi-a îndeplinit nici un criteriu de performanţă. Lucrurile stau oarecum bine pe hârtie, dat fiind ajutorul dat de Primăria Ploieşti, care a reuşit în 2008 să aducă pe linia de plutire cheltuielile RATP, printr-o injecţie financiară serioasă, făcută din buzunarele ploieştenilor. Dar, date fiind serviciile electorale aduse PD-L de Radu Popescu în campania de la europarlamentare, primarul Volosevici a fost de acord ca Popescu să bage adânc mâna în portofelele ploieştenilor pentru a se premia cu o sumă care depăşeşte de 20 de ori profitul pe care l-a avut RATP, doar pe hârtie, anul trecut.
Dar asta nu este, aşa cum vă spuneam şi în numărul trecut, singura tâmpenie financiară făcută de Radu Popescu. Pentru că, dacă analizăm pe ce se duc banii regiei, vom ajunge la concluzia că sunt necesare câteva măsuri simple pentru a pune fabrica pe picioare. Alăturat, puteţi admira cu nedisimulată invidie veniturile realizate, pe categorii, de salariaţii unei regii de stat, în paştele mă-sii, că nu mai putem de nervi! Chiar s-a iscat în redacţie, înainte de publicarea acestui material, un scandal în urma căruia cu toţii am ajuns la concluzia că e mai bine să fii şofer, decât jurnalist cu studii superioare. La dracu’, e mai bine să fii şofer, decât director de multinaţională, zilele astea! Pentru că multinaţionalele au tăiat drastic din veniturile salariaţilor, spre deosebire de RATP, unde salariile cresc în funcţie de numărul de voturi pe care angajaţii îl pot aduce tovarăşei educatoare Roberta Anastase şi subalternului ei credincios, şoimul Andrei Volosevici.

Radu Popescu ridică lunar peste 100 de milioane de lei vechi,
de la casieria RATP. Nu vă lăsaţi păcăliţi de salariul brut de pârlit pe care Popescu îl are trecut în cartea de muncă. La ăsta se adaugă tot felul de sporuri, care îl duc pe Popescu la un salariu care trebuie să-l facă invidios şi pe primarul Volosevici, care abia dacă ajunge la jumătate din câştigul directorului RATP. Aşa că, se naşte întrebarea: nu cumva e mai bine să candidezi la Primărie, să faci câţiva imbecili să creadă în tine şi apoi să pierzi, după care să negociezi o funcţie ca asta, tranzacţionând voturile celor care au crezut în tine? întrebare retorică!
Dar haideţi să vedem cine îl ţine în funcţie pe Radu Popescu, la RATP, şi cum au ajuns şoferii din sindicatul penalului Mănăloiu să bage spaima şi în primarul Volosevici. După alegerile de anul trecut, pentru că a ieşit cum trebuia să iasă, salariile personalului din RATP au fost mărite. Nu conform cu munca depusă, ci conform dorinţei liderului de sindicat, care a tras tare cu şoferii. E posibil ca un şofer angajat la stat să ridice de la casierie mai mult decât primarul Andrei Volosevici? Şi asta din banii noştri? Ia fiţi atenţi: un conducător auto ajunge la 38 de milioane de lei vechi, lunar. Un şofer de troleibuz ridică, în medie, de la casierie, 35 de milioane. Salariile nete depăşesc cu peste 250% salariile de încadrare! Un vatman ajunge şi el aproape de 38 de milioane! Păi, cum să nu fie RATP pe pierdere, fraţilor? Nu vă e ruşine? Popescule, o fi de aici pierderea? Volosevici, dacă nu ştii de toate astea, pune-ţi mâna în cap, ia vezi, ţi-au crescut urechi de măgar?
Iar dacă şoferilor li se scoală moţul de la bască după publicarea acestor date, să vă spunem, dragi ploieşteni, cât ajung să câştige şoferii din Galaţi sau Constanţa, unde regiile autonome de transport sunt organizate la fel ca la Ploieşti. La Constanţa, de pildă, salariul unui şofer de autobuz nu depăşeşte 15 milioane de lei vechi. La Galaţi, un vatman are 16 milioane, iar un şofer de autobuz nu sare nici în cea mai bună lună de 21 de milioane de lei vechi. Păi, ce să constate auditul trimis de primar? Că salariile astea sunt prea mari? Nu, tăticule, că Popescu e un hoţ care trebuie să plece cât mai repede!

Radu Popescu a făcut angajări aiurea,
deşi regia avea mari probleme financiare, impunându-se, deci, mai degrabă, nişte concedieri. 45 de oameni au ajuns, numai în 2008, angajaţii RATP, cheltuielile salariale crescând de la 20 de miliarde, în anul 2006, la 40 de miliarde, în 2008. în loc să concedieze toate pilele pe care le-a adus la RATP, fără concurs, de când este director, Popescu vrea mărirea tarifelor. Cum ar veni, 200.000 de ploieşteni trebuie să suporte salariile a 400 de şoferi care îşi iau de zece ori pe an concedii medicale, dar la examenul măsluit care are loc la Buzău ies de fiecare dată sănătoşi tun (vom mai discuta şi despre asta). Sigur, incompetentul de Popescu ne va contrazice şi va spune că, uite!, a micşorat şi salariile. Potrivit unei hârtii înaintate sindicatului, Popescu propune, auziţi, propune, o reducere salarială cu 10%, plus, cât curaj, Radule!, tăierea bonurilor de masă. Doar până la sfârşitul anului, să nu se supere prea tare domnii şoferi.
Nu trebuie să ai prea multă şcoală, ca să îţi dai seama că managementul lui Popescu e lipsit de orice fel de competenţă. Un amănunt simplu: autobuzele alimentează, mai nou, şi de la staţia Petrom de la Blejoi, gurile rele susţinând că e vorba de un blat al lui Popescu. Ştiţi la cât se ridică pierderea, în urma acestui mic aranjament? Trei miliarde pe an! Un fleac, nu? Hai să mai cerem o mărire de tarif, nu?
Vrei să îţi dăm noi soluţia, Popescule? E simplă! Mâine, adună toţi şoferii, ia cu tine cele 800 de cereri de angajare înregistrate acum la RATP, pune-le pe masă, spune-le oamenilor că, de poimâine, venitul net lunar e de 1.500 de roni şi fă o listă cu cei care vor să rămână! Sigur, e o măsură managerială care va pune regia pe picioare, dar care nu va aduce prea multe voturi transportatorului Traian Băsescu. Marş, mă!

Data viitoare, vom afla împreună cât e şpaga promisă pentru achiziţionarea unor troleibuze (aprobată deja de Consiliul Local) care au prostul obicei de a lua foc în trafic, motiv pentru care au şi fost retrase din circulaţie, în Elveţia! Drum bun!

Sursa:www.altphel.ro

_____________________________________________
Salut Vizitator! Bine ai venit pe TRANSLANDIA! Ai 0 ani si 0 mesaje postate! Mai vorbim!
Sus In jos
http://translandia.forumz.ro
Cristi
Membru activ.
Membru activ.
avatar

Numarul mesajelor : 108
Lei : 9738
Localizare Localizare : Ploiesti
- : Cetatean

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Dum Aug 30 2009, 08:26

Regia Autonoma de Transport Public Ploiesti si Gruparea Mobila de Jandarmi „Matei Basarab” au efectuat acţiuni de control al legitimaţiilor de calatorie pe mijloacele de transport în comun în data de 26 august 2009.

Controalele s-au desfasurat în intervalul orar 09.00 – 17.00, pe traseele 30, 35, 35 barat, 40, 101.

În urma acţiunilor au fost descoperiţi 143 de calatori care circulau fraudulos, au fost întocmite 125 procese verbale si eliberate 18 bilete de suprataxa. Valoarea totala a amenzilor aplicate a fost de 31.790 lei.
Sus In jos
Cristi
Membru activ.
Membru activ.
avatar

Numarul mesajelor : 108
Lei : 9738
Localizare Localizare : Ploiesti
- : Cetatean

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Vin Sept 04 2009, 05:57

Regia Autonoma de Transport Public Ploiesti si Gruparea Mobila de Jandarmi „Matei Basarab” au efectuat actiuni de control al legitimatiilor de calatorie pe mijloacele de transport în comun în data de 02 septembrie 2009.

Controalele s-au desfasurat în intervalul orar 09.00 – 17.00, pe traseele 1, 2, 5, 30, 35, 35 barat, 44, 202.

În urma actiunilor au fost descoperiti 174 de calatori care circulau fraudulos, au fost întocmite 147 procese verbale si eliberate 27 bilete de suprataxa. Valoarea totala a amenzilor aplicate a fost de 37.560 lei.
Sus In jos
Cristi
Membru activ.
Membru activ.
avatar

Numarul mesajelor : 108
Lei : 9738
Localizare Localizare : Ploiesti
- : Cetatean

MesajSubiect: Reduceri RATP   Sam Sept 05 2009, 10:52

Categoriile de cetateni ai orasului Ploiesti care beneficiaza de protectie sociala si facilitati, conform legislatiei in vigoare, pentru transportul cu mijloacele de transport public si documentele necesare pentru obtinerea acestora :


1. Elevii de la cursul de zi beneficiaza de abonamente subventionate 50 % pe un traseu, doua trasee sau pe toate traseele în functie de cerere).

Abonamentele se elibereaza în urma primirii tabelelor, la Casieria Colectoare din strada Gageni nr.88, de la scolile care au elevi la curs de zi.Elevii trebuie sa prezinte legitimatia de calatorie pentru abonament.Dupa primirea tabelelor la început de an scolar , lunar, se listeaza câte un exemplar pentru fiecare punct de distribuire a abonamentelor (Punct Armoniei, Pod Inalt, Sediu Casieria Colectoare).

2. Elevii orfani si cei proveniti din casele de copii beneficiaza de abonament gratuit pe un traseu, doua trasee sau pe toate traseele (în functie de cerere).

Abonamentele sunt eliberate la sediul Casieriei Colectoare (din str. Gageni) în baza tabelelor cu specificatia “ELEVI ORFANI” întocmite (numai pentru prima data în vederea înregistrarii) de institutiile unde învata. La acest tabel se anexeaza copii dupa certificatele de deces ale parintilor si decizia de pensionare (urmas). Ulterior elevilor orfani li se elibereaza lunar abonament gratuit numai în baza legitimatiei de calatorie pentru abonament si a cuponului de pensie de urmas.

3. Studentii U.P.G. necaministi Ploiesti beneficiaza de abonamente subventionate 50% pe un traseu sau doua trasee.

4. Studentii orfani beneficiaza de 40 bilete gratuit lunar.

5. Studentii U.P.G. caministi Ploiesti beneficiaza de 10 bilete gratuite.

6. Donatorii de sânge beneficiaza, timp de o luna (dupa o donare), de abonament cu reducere 50% pe un traseu.

7. Veteranii de razboi, vaduvele ( I.O.V.R.), detinutii politici beneficiaza de abonament gratuit pe toate traseele din oras.

8. Pensionarii beneficiaza de gratuitate la transportul în comun si li se elibereaza autorizatii de calatorie gratuita.


Nota: Persoanele cu handicap, nevazatoare si cu handicap auditiv, beneficiaza de gratuitate – începând cu data de 01.01.2008 au obligativitatea de a-si ridica legitimatia de calatorie gratuita de la Inspectoratul Persoanelor cu handicap, nevazatoare si cu handicap auditiv.

sursa:www.ratph.ro
Sus In jos
Cristi
Membru activ.
Membru activ.
avatar

Numarul mesajelor : 108
Lei : 9738
Localizare Localizare : Ploiesti
- : Cetatean

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Mar Sept 08 2009, 23:17

Regia Autonoma de Transport Public Ploiesti anunta ca din data de 14.09.2009 cursa de ora 07.05 a traseului 39 din Cartier Ploiesti Vest se decaleaza cu 15 minute. Aceasta se va efectua la ora 06.50.
Sus In jos
Dozzer_X
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 327
Lei : 9836
Localizare Localizare : Ploiesti; Bucuresti

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Mar Sept 15 2009, 23:31

Sambata, in jurul orei 11 dimineata, cand eram cu rolele cu niste prieteni pe langa garajul RATP am vazut un Mercedes Conecto low-floor, 3 usi + Aer conditionat. Aveti informatii despre acest lucru? Eu cred ca RATP va cumpara acest tip de autobuze...si cristi21 zicea ca o sa avem TEZ-Tiger . Laughing Era parcat la iesirea din autobaza si avea pe el sigla RATP. Azi cand ies de la scoala o sa merg sa vad, poate il prind pe vre-un traseu Smile Very Happy .

_____________________________________________
Salut Vizitator! Bine ai venit pe TRANSLANDIA! Ai 0 ani si 0 mesaje postate! Mai vorbim!
Sus In jos
http://translandia.forumz.ro
cristi21
Membru incepator.
Membru incepator.


Numarul mesajelor : 69
Lei : 9738
Localizare Localizare : Botosani
- : Cetatean

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Joi Sept 17 2009, 01:46

Hai mai ca mai greseste omul, ce trebuie sa te superi asa?
Sus In jos
Cristi
Membru activ.
Membru activ.
avatar

Numarul mesajelor : 108
Lei : 9738
Localizare Localizare : Ploiesti
- : Cetatean

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Lun Sept 21 2009, 11:22

Regia Autonoma de Transport Public Ploiesti si Gruparea Mobila de Jandarmi „Matei Basarab” au efectuat actiuni de control al legitimatiilor de calatorie pe mijloacele de transport în comun în data de 17 septembrie 2009.

Controalele s-au desfasurat în intervalul orar 10.00 – 18.00, pe traseele 1, 2, 30, 40, 44, 202, 104, 101 si 102.

În urma actiunilor au fost descoperiti 238 de calatori care circulau fraudulos, au fost întocmite 194 procese verbale si eliberate 44 bilete de suprataxa. Valoarea totala a amenzilor aplicate a fost de 49.820 lei.

Eu ma aflam pe traseul 2 dar controlul nu mi-a facut nimic.Very Happy
Sus In jos
Cristi
Membru activ.
Membru activ.
avatar

Numarul mesajelor : 108
Lei : 9738
Localizare Localizare : Ploiesti
- : Cetatean

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Sam Oct 10 2009, 01:18

Regia Autonoma de Transport Public Ploiesti si Gruparea Mobila de Jandarmi „Matei Basarab” au efectuat actiuni de control al legitimatiilor de calatorie pe mijloacele de transport în comun în data de 08 octombrie 2009.

Controalele s-au desfasurat în intervalul orar 06.00 – 14.00, pe traseele 1, 2, 30, 40, 44, 104 si 202.

În urma actiunilor au fost descoperiti 218 de calatori care circulau fraudulos, au fost întocmite 193 procese verbale si eliberate 25 bilete de suprataxa. Valoarea totala a amenzilor aplicate a fost de 49.000 lei.

09 octombrie 2009
Sus In jos
Dozzer_X
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 327
Lei : 9836
Localizare Localizare : Ploiesti; Bucuresti

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Sam Oct 10 2009, 01:21

ANUNT TRASEUL 445

INCEPAND CU DATA DE 12.10.2009 SE VA PUNE IN CIRCULATIE, IN ZILELE LUCRATOARE, TRASEUL 445: GARA DE SUD - PLOIESTI TRIAJ SI RETUR.
STATIILE EFECTUATE VOR FI, IN AMBELE SENSURI DE DEPLASARE: GARA DE SUD, RULMENTI GREI, BARIERA BUCURESTI, UPG, PLOIESTI TRIAJ.
PROGRAMUL DE CIRCULATIE ESTE URMATORUL:
- PLECARI DE LA GARA DE SUD: 6,45, 8,30, 11,00, 12,30, 14,00, 16,00, 18,00, 20,00, 22,00
- PLECARI DE LA PLOIESTI TRIAJ: 6,15, 7,15, 9,00, 11,30, 13,00, 14,30, 16,30, 18,30, 20,30, 22,30
CALATORII ABONATI AI TRASEULUI 445 BENEFICIAZA DE TRONSON COMUN CU TRASEELE REGULATE URBANE, ASTFEL:
- GARA SUD - UPG, PE AMBELE SENSURI, TRASEELE: 2barat, 30, 30barat
- GARA SUD - BARIERA BUCURESTI, PE AMBELE SENSURI, TRASEELE: 1 si 32.

R.A.T.P. Ploiesti

_____________________________________________
Salut Vizitator! Bine ai venit pe TRANSLANDIA! Ai 0 ani si 0 mesaje postate! Mai vorbim!
Sus In jos
http://translandia.forumz.ro
Dozzer_X
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 327
Lei : 9836
Localizare Localizare : Ploiesti; Bucuresti

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Sam Iun 12 2010, 14:55

"RATP nici nu se gândeşte la grevă!

Conform unui comunicat trimis în pripă, "Regia Autonomă de Transport Public Ploieşti anunţă că, în data de 31.05.2010, traseele regulate şi regulate speciale din municipiul Ploieşti vor circula după program normal, conform graficelor de circulaţie cunoscute.""

www.stiriprahova.ro

_____________________________________________
Salut Vizitator! Bine ai venit pe TRANSLANDIA! Ai 0 ani si 0 mesaje postate! Mai vorbim!
Sus In jos
http://translandia.forumz.ro
Dozzer_X
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 327
Lei : 9836
Localizare Localizare : Ploiesti; Bucuresti

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Sam Iun 12 2010, 14:56

http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/Ploiesti-_Zeci_de_amenzi_pentru_operatorii_de_transport_persoane_0_272373082.html

"Ploieşti: Zeci de amenzi pentru operatorii de transport persoane

Camelia Năstase

Marţi 1 iun 2010

Ploieşti

Taximetriştii au fost amendaţi pentru staţionarea în locuri nepermise

În luna mai, reprezentanţii Poliţiei Comunitare au aplicat 44 amenzi în valoare de 11.250 lei şi trei avertismente operatorilor de transport persoane.

Au fost constatate nereguli precum lipsa autorizaţiei de circulaţie eliberată de Primăria Municipiului Ploieşti, utilizarea altor terminale, circulaţia autovehiculelor pe alte trasee şi oprirea în alte staţii decât cele stabilite de legislativul ploieştean, precum şi staţionarea autovehiculelor destinate transportului de persoane sau bunuri în regim de taxi în alte locuri decât cele prevăzute prin hotărâre de consiliu."

_____________________________________________
Salut Vizitator! Bine ai venit pe TRANSLANDIA! Ai 0 ani si 0 mesaje postate! Mai vorbim!
Sus In jos
http://translandia.forumz.ro
Dozzer_X
Administrator
Administrator
avatar

Numarul mesajelor : 327
Lei : 9836
Localizare Localizare : Ploiesti; Bucuresti

MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   Sam Iun 12 2010, 14:56

http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/Ploiesti-_Transportatorii_ilegali-amendati_de_politisti_0_277772357.html

"Ploieşti: Transportatorii ilegali, amendaţi de poliţişti

Vali Toma

Joi 10 iun 2010

Ploieşti

Poliţiştii vor continua controalele în perioada următoare-imagine arhivă

Transportatorii care îşi desfăşoară activitatea în Prahova sunt controlaţi în această perioadă de poliţiştii rutieri.

Astăzi, echipele de control s-au aflat pe DN72, verificând în ce condiţii se desfăşoară activitatea acestora. Controalele au demarat la începutul acestei luni şi vor continua şi în perioada următoare.

Zilele trecute, poliţiştii au oprit în trafic conducătorii auto din Ploieşti, Câmpina, Vălenii de Munte şi Slănic.

„O parte dintre şoferii care au fost sancţionaţi nu deţineau autorizaţii de transport persoane, iar alţii aveau autoturisme ale căror stare tehnică era necorespunzătoare", spune comisarul şef Ştefan Crivăţ, şeful Poliţiei Rutiere Prahova.

În cadrul acestora au fost depistaţi şi trei şoferi de autobuz, angajaţi ai Regiei Autonome de Transport Public Ploieşti, care conduceau vehiculele, în timpul serviciului, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Amenzi de 30.000 de lei

Vizaţi de aceste verificări sunt transportatorii care nu respectă numărul maxim de călători, care nu eliberareză bilet de călătorie, nu efectuează verificarea stării tehnice a autovehiculelor, nu respectă timpii de conducere, sau consumă alcool în timpul programului.

30 dintre şoferii verificaţi de poliţişti au primit sancţiuni în valoare de 30.000 lei. Transportatorii ilegali au rămas, însă, şi fără certificatele de înmatriculare ale maşinilor lor şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare.

Pe de altă parte, călătorii care folosesc astfel de mijloace de transport se expun mai multor riscuri, cum ar fi plata unui preţ mai mare pentru o cursă sau condiţii mai puţin confortabile.

Mai mult, ei pot fi implicaţi în accidente rutiere, produse pe fondul unor defecţiuni ale vehiculelor sau a consumului de alcool al şoferilor."

_____________________________________________
Salut Vizitator! Bine ai venit pe TRANSLANDIA! Ai 0 ani si 0 mesaje postate! Mai vorbim!
Sus In jos
http://translandia.forumz.ro
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Stiri si articole din presa locala   

Sus In jos
 
Stiri si articole din presa locala
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
TRANSLANDIA :: Judetele Romaniei :: Judetul Prahova-
Mergi direct la:  

Parteneri: Felicitari - Roportal
Copyright ©2010 Dozzer_X - Toate drepturile rezervate
Creati un forum gratuit | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Blogratuit.ro